Cred ca vi se intampla sa mai ramaneti cu o sarmaluta sau doua, mai mereu prin frigider. Va ofer o modalitate de a imbina doua feluri de mancare apreciate de catre toata lumea. Tot cautand retete de pizza mai altfel, am dat peste acest fel de piza. Mai ales ca fost testat live si de Bucataras Suprem, nu am mai avut niciun fel de opreliste in a o prepara. Spor si pofta buna!In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojdia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute.

Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza. Se aseaza in tava si se incepe montarea pizzei. Se orneaza cu ketchup Univer, apoi se pun felii de mozzarella, pe toata suprafta, iar marginile pizzei se ruleaza spre interior, sarmalele taiate rondele mai mari cca. 4 cm, se rade putin cascaval Delaco, se asezoneaza cu oregano, se presara un nou strat de cascaval ras, apoi se orneaza cu putin ketchup.

Se introduce pizza obtinuta in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute.

Pofta buna!