Mai pe romaneste, tarta cu branza multicolora.

Am vazut pe site-ul Wilton, (www.wilton.com) site-ul meu favorit si nu am rezistat tentatiei. :))Va invit la o felie delicioasa de tarta !Biscuitii ii bagam la robot si ii rasnim nu foarte marunt. Topim untul, il adaugam peste biscuiti si amestecam bine.

Pregatim o forma de copt rotunda si asezam baza din biscuiti. Atentie, baza trebuie distribuita drept, fara sa formati margini inalte.

Intr-un castron, punem crema de branza, zaharul si mixam bine. Adaugam smantana lichida si extractul de vanilie. Adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o impartim in doua. Intr-una din compozitii adaugam foarte putin colorant rosu si amestecam bine.

Topim pe baie de aburi ciocolata alba si o turnam peste compozitia rosie. Amestecam si turnam compozitia peste baza de biscuiti. Cealalta compozitie alba o turnam usor peste cea rosie. Atentie, nu turnati in mijloc intrucat se va forma o adancitura in compozitia rosie si nu vor mai iesi uniform straturile. Incepeti dintr-o margine si turnati rotind forma in continuu.

Dam la copt la cuptorul incins si lasam cam 30-40 minute la foc mediu.

Scoatem din cuptor, lasam la racit si dam la frigider pentru cateva ore.

Ornam cu ciocolata alba rasa, zmeura si sirop de ciocolata neagra.ingredientele costa aproximativ 40 lei.cred ca merge de minune si cu sos de zmeura sau dulceataputeti folosi suc de sfecla pt colorat. nu cred insa ca va avea aceasta nuanta intensa de rosu.