pentru aluat m-am inspirat de la azizAluat: intr-o cratita amestecam 3 lg ulei si 2 lg faina amestecam si punem pe foc cca 1-2 minute amestecand continuuu pana obtinem un sos mai grosut. Intr-un bol adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat elastic.

Intindem aluatul pe masa infainata si ungem aluatul cu sosul pe care l-am pregatit mai devreme.

Impaturim foaia in 3, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore.

Intre timp pregatim umplutura: batem cele 2 oua cu zaharul. Adaugam branza, faina, coaja de lamaie rasa si amestecamDupa cele 2 ore scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie.

Taiem patratele si pe mijloc la fiecare patratel adaugam cate 1 lingura de umplutura. Rulam avand grija sa inchidem si capetele bine.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 25 min. Le lasam sa se raceasca dupa care le pudram cu zahar