Daca tot suntem in teste de Multicooker, ce-ar fi sa-mi testez si limitele in a face cate un fel de mancare pentru fiecare mofturos din casa? :))) Din acest motiv cantitatile din retete vor fi asa ca pentru 2 pitici (si-o Alba ca Zapada :))) )In oala interioara a aparatului se pun 2 linguri ulei si carnea taiata bucati potrivit de mari. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se seteaza timpul (15 minute) din COOKING TIME si se apasa START.

Carnea se prajeste usor timp de cca 10 minute, amestecand ocazional. Adaugam sucul de rosii, ceapa si ardeiul tocate marunt, sare si piper dupa gust. Se continua prepararea pana la terminarea programului.

Se adauga 1 pahar cu apa (sau vin, daca va place), se omogenizeaza. Selectati programul STEW si timpul setati-l la 30 de minute. Inchideti capacul si apasati butonul START.

Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga usturoiul pisat si busuiocul tocat. Cand este gata, inainte de a pune sosul in farfurie, adaugati parmezanul si amestecati bine.

Pastele le-am fiert separat in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Pofta buna!pastele si apa se pot adauga direct in oala interioara a aparatului, deasupra ingredientelor pentru sos. Apa va fi absorbita in timpul procesului de gatire