Este una din ciorbele preferate ale sotului meu, asa ca o fac cu mare drag. Prefer carnea mai usoara de pui sau de curcan. Incercati si degustati!Punem apa la fiert intr-o oala. Separat tocam toate zarzavaturile (o ceapa, morcov, pastarnac, ardei) si le calim putin in ulei. Adaugam si bulionul. Le rasturnam peste apa care e pusa la foc si lasam sa fiarba bine. Cand sunt zarzavaturile aproape fierte, adaugam 2 linguri de orez si lasam sa fiarba in continuare.

Pregatim perisoarele: carnea tocata o amestecam cu ou, gris, o ceapa tocata marunt. Punem condimentele si verdeata si amestecam bine. Cu mainile umede, modelam perisoarele si le punem in ciorba care fierbe.

Cand sunt perisoarele gata (le incercam cu o furculita), adaugam zeama de varza si mai fierbem maxim 10 minute. Gustam si mai adaugam sare daca este nevoie. Punem patrunjel tocat marunt si oprim focul. Se serveste calda.

Pofta buna!