20 prajituriGalbenusurile le amestecam cu 8 linguri de ulei si cu praful de copt,iar albusurile le batem bine cu telul sau mixerul adaugand si o cana de zahar .

Apoi amestecam galbenusurile cu albusurile batute spuma,adaugam zaharul vanilat si faina,amestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase.

Tapetam tava de la aragaz cu ulei si faina si turnam blatul de prajitura in cuptor . Lasam la cuptor 15-20 minute pana incep sa se rumeneasca.

Apoi scoatem tava si lasam sa se raceasca.

Intre timp preparam siropul :Punem apa cu zaharul si esenta intr-o cratita si lasam pe aragaz pana se topeste zaharul.

Apoi inchidem flacara de la aragaz si lasam siropul sa se racoreasca.

Budinca se prepara astfel :Punem laptele la fiert si cand incepe sa fiarba laptele,adaugam zaharul si praful de budinca amestecand continuu cu telul pana cand incepe sa se ingroase budinca .

Dam la o parte de pe aragaz si lasam sa se racoresca .

Sosul caramel se prepara asfel :Punem zaharul intr-o tigaie pe aragaz,iar cand incepe sa se topeasca amestecam continuu cu o lingura de lemn.

Cand zaharul s-a topit complet,punem pe rand cate o lingura de iaurt si amestecam bine, astfel incat sa nu se cristalizele.

Dupa ce adaugam tot iaurtul,inchidem flacara.

Taiem blatul pe jumatate astfel incat sa obtinem 2 foi .

Insiropam foile de prajitura,apoi punem budinca peste fiecare foaie,iar la final glazuram cu sos caramel ( si frisca daca aveti).