Bunee tare! Am facut prima data si ne-au placutAm pus in castron carnea, ouale, pesmetul, ceapa tocata, morcovul ras pe razoatoarea mica, catroful ras pe razatoarea mica si stors, sare, piper, usutroi pisat, marar si patrunjel. Le-am amestecat toate, si am facut chiftele mai mari . Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe farfurie cu servetel sa absoarba uleiul.

Maioneza: Galbenusul fiert se pune in castron si se piseaza cu furculita. Se adauga galbenusul crud, se amesteca, iar apoi se adauga mustarul si zeama de lamaie, se amesteca din nou sa se omogenizeze.

Apoi se toarna uleiul putin cate putin mixand continuu, si tot asa pana cand maioneza nu curge din vas.

Ceapa se taie pestisori si se pune la fiert cu apa, boabe de piper si o frunza de dafin, cateva minute, pana se inmoaie. Se scurge si se amesteca cu maioneza ...

Pesmetul din compozitie se poate inlocui cu paine inmuiata si stoarsa.