Cartofii curatati se dau prin razatoarea mica. Smintina sau laptele se incalzeste putin si se toarna peste cartofi. Se adauga ouale, se amesteca. Pe rCartofii curatati se dau prin razatoarea mica. Smintina sau laptele se incalzeste putin si se toarna peste cartofi. Se adauga ouale, se amesteca. Pe rind se adauga cite o lingura de faina, mestecind continuu sa nu faca cocoloase. Se condimenteaza dupa gust.

Se incinge o tigaie unsa cu ulei si se toarna cu un polonic mic cite un strat subtire, daca e nevoie se niveleaza cu o lingura. Se coace pe ambele parti.

Pentru umplutura carnea se taie bucati nu prea mari si se caleste impreuna cu ceapa si ardeiul tocat intr-o tigaie cu putin ulei. Cind aproape e gata se condimenteaza dupa gust.

Pe fiecare clatita se pune cite o lingura de umplutura si se roleaza. Se serveste cald. Pofta buna!Reteta Clatite din cartof cu carne a fost propusa de Oly pe forum reteteAlte retete cu cartofi gasiti aici:Acordeoane din cartofi, Parjolute de cartofi,Papanasi de cartofi cu cascaval