Si....noi continuam cu sarbatorile...pe 07/01/2014 fiind Craciunul pe vechi(la mine in familie se sarbatoreste)La multi ani!!!!Si iubitorilor de ciocolata propun acest tort :)Intr-un castron punem zaharul,vanilia,ouale,si un pic de sare.

Le batem la mana(nu electric) pana obtinem o crema spumoasa.

Faina cernita o amestecam cu cacao si adaugam la oua.

Adaugam si untul topit.

Amestecam.

Pregatim o forma de tort cu peretii detasabili.

Taiem o bucata de hartie de copt si o udam,dupa care o stoarcem si acoperim forma de tort.

Fiind uda e mai usor de manevrat.

Dupa ce am pus hartia de copt varsam aluatul si bagam la cuptor la 180 cam 25-30 minute.

Controlam cu scobitoare,trebuie sa iasa uscata.

Cand e gata o scoatem,lasam un pic sa se raceasca,o scoatem din forma si o punem pe platou.

GlazuraIntre timp pregatim glazura.

Intr-un bol punem zaharul,lingura de apa si zeama de lamaie.

Amestecam.

Topim si ciocolata la bagnomaria.

Taiem tortul in 8 parti egale.

Fiecare portie o ornam in felul urmator:Cu glazura alba desenam forma unui bradut(eu am folosit o punga,ca sa fac gaurica cat mai mica :) );inauntru bradutului il umplem cu ciocolata,desupra decoram cu bombonele,bilute sau cum preferim.

La baza bradutului in mijloc facem o gaura cu cutitul si introducem un savoiard,ca sa dea impresia de trunchi de bradut.

Dupa ce am ornat toti bradutii lasam sa se usuce.

Mie mi-a iesit foarte bun si aratos.