O reteta pe care o facea o verisoara, este foarte bunaBlat : Separam ouale Budinca o amestecam cu praful de copt Albusul il batem cu un pic de sare pana cand se intareste Adaugam zaharul si batem pana cand devine ca si o crema Presaram budinca amestecand continuu din sus in jos cu o lingura de lemn, acum punem si apa pe rand cate o lingura . Turnam compozitia intr-o tava si dam la cuptorul incins pana cand nu se mai ia nimic pe scobitoare (25 minute) Crema : Galbenusurile le amestecam bine intr-o oala cu zaharul, faina,laptele si semintele de vanilie . Punem pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa Racim rapid (in apa rece amestecand continuu) si adaugam untul taiat cubulete . Spuma: Albusul il batem pe bain marin pana cand obtinem o spuma tare ( si sa fie gatita)Asamblam prajitura : Crema o turnam peste blat si o intindem uniform, deasupra cremei punem spuma si razuim o ciocolata amaruie deasupra Dam la frigider si portionam in momentul serviriideasupra putem pune capucino daca o sa puneti toate 3 plicurile de acelasi tip de budinca va iesi o culoare mai intensa (roz daca puneti budinca de capsuni, zmeura )