Am vazut mai multe retete de preparare a acestei prajituri, asta o aveam in caietul de retete de acasa .

Blat : Pregatim o tava de copt de marime20x30 Cuptorul il pornim la 180 grade Albusurile le batem cu zaharul, cand albusul este ca si o spuma tare adaugam parful de copt amestecat cu faina si nucile macinate . Amestecam usor prin rasturnam si turnam continutul in tava Dam la cuptor pentru 20 minute . Peste blatul cald topim 200 gr ciocolata amaruie si intindem bine . Crema : 6 linguri de zahar le caramelizam, peste ele adaugam pachetul de margarina si le lasam sa se topeasca Separat cele 8 galbenusiri se freaca cu 6 linguri de zahar pana cand zaharul se topeste si obtinem o crema Adaugam nuca taiata si prajita .

Aceasta compozitie o turnam peste caramel (zaharul topit amestecat cu rama ) si punem pe foc pana se ingroasa bine Crema calda (obligatoriu trebuie sa fie calda altfel nu se va putea intinde) se intinde peste blatul racit si glazurat cu ciocolata topita . Se lasa sa se raceasca si vom glazura cu 200 gr ciocolata .in mijloc am vazut ca se foloseste ciocolata alba