Am pus intr-o oala mai mult inalta decat lata bucata de carne si am turnat zeama de varza (am adus din tara). N-am acoperit carnea complet, apoi am pAm pus intr-o oala mai mult inalta decat lata bucata de carne si am turnat zeama de varza (am adus din tara). N-am acoperit carnea complet, apoi am pus oala pe foc si am lasat carnea sa fiarba cam jumatate de ora.

Dupa jumatate de ora, am scos carnea intr-o farfurie si am lasat-o sa se raceasca putin. Am condimentat-o cu boia, sare si piper.

Am pus carnea intr-o alta cratita, am infipt cateva cuisoare apoi am condimentat cu usturoi si tarhon. Zeama de varza ramasa de la fiert am turnat-o in aceasta cratita, dar fiind cam putina, am completat cu zeama noua.

Peste cratita am pus o folie de aluminiu si am dat la cuptor la 250 de grade Celsius, pentru o ora.

Dupa o ora, am scos folia si am bagat din nou cratita la cuptor.

Am lasat carnea la cuptor pana s-a rumenit pe toate partile (am intors-o din cand in cand).

Am taiat carnea felii. Am servit cu sos de usturoi si iaurt, iar ca garnitura am avut orez fiert. Am asortat si cu un pahar de vin rosu.

Pofta buna!Reteta Friptura de porc (aromata) a fost propusa de foxyy pe forum retete