Traditionala noastra ciorba,buna si satioasa.

Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca. 12 ore. Ceapa,morcovul,pastarnacul si patrunjelul se curata se spala si se toaca marunt . Kaizerul afumat se taie cubulete mici . Leusteanul si patrunjelul se spala si toaca marunt . Pasta de bulion se diluieaza cu 75 ml apa . Fasolea se fierbe in apa,15 min. dupa care se arunca apa si apoi se completeaza cu alta apa fierbinte si se continua fierberea.

Cind fasolea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavaturile, foaia de dafin, cimbrul, se potriveste de sare,piper, vegeta si se continua fierberea . Kaizerul se inabusa si se adauga la ciorba cu pasta de bulion.

Se potriveste de sare si otet, se asezoneaza cu leustean si patrunjel verde.

Pofta buna!Se prezinta in boluri,supiere sau cana cu patrunjel verde deasupra Se serveste fierbinte