Este un chec foarte pufos,deloc innecacios,aromat si sper sa va placa si voua! :)-se separa galbenusurile de albusuri-se bat albusurile spuma tare,adaugandu-se ulterior zaharul si se mixeaza pana se topeste acesta-galbenusurile se amesteca cu 1 lg ulei si un praf de sare-peste albusuri se adauga amestecul de galbenusuri,mixandu-se pana la omogenizare-se adauga si faina treptat si se amesteca cu un tel,cu miscari de jos in sus,pana se incorporeaza -se adauga esenta de vanilie,coaja confiata de lamaie/portocala si optional amestec pudra vanilie+rom ce se gaseste la lidl-se unge tava de chec cu ulei/unt/margarina si se tapeteaza cu faina-jumatate din compozitie se amesteca cu 1 lg de cacao-turnam in tava,cu aj a doua lg,alternativ,2 lg de compozitie alba,1 lg de compozitie maro,pornindu-se din mijloc,pt ca aluatul,pe masura ce tot adaugam,el se intinde si se uniformizeaza in tava.

Astfel el va iesi tigrat.

Lingurile nu se amesteca intre ele(una este pt compoz alba,si cealalta pt cea maro)-luam o scobitoare si doar superficial ne jucam,realizand un mozaic-punem mieji de nuca pe deasupra si bagam la cuptorul preincalzit 40-60 (pana trece testul cu scobitoarea)-scoatem tava,o lasam sa se raceasca 1-2,iar apoi cu lama unui cutit,desprindem usor checul de tava,rasturnam si batem usor in tava ca sa se desprinda-cand s-a mai racorit il putem taia si pudra optional(este suficient de dulce si de aromat,incat nu mai este necesara pudrarea)