Am curatat si tocat ceapa si usturoiul, le-am pus la calit in ceva ulei de masline.

Cind devine sticlos(amestecul de ceaapa+usuroi,deci nu rumenAm curatat si tocat ceapa si usturoiul, le-am pus la calit in ceva ulei de masline.

Cind devine sticlos(amestecul de ceaapa+usuroi,deci nu rumenit)adaug morcovul curatat si tocat fin de tot/razuit,si carnea tocata.

Amestec cind si cind, condimentez cu sare si piper, pina se incepe a se rumeni, dupa care adaug pireul de rosii si busuiocul.

Se gusta,si se adauga condimente daca ma e nevoie.

Las vreo 10 minute la fiert.

Pastele le fierb doar pe jumatate,sau deloc(depinde care folosesc).

Pun pastele in vasul termorezistent, deasupra adaug sosul si amestec.

Deasupra am pus cascaval.

Am dat vasul in cuptorul preincalzit la 200 A C si l-am lasat pina s-a rumenit dupa placul meu.

Se poate servi si rece. Pofta buna!Reteta Paste la cuptor a fost propusa de MAYA pe forum reteteAlte retete de paste gasiti aici:Paste mediteraneene, Paste fainoase siciliane,Scoici (paste) pe Marea Rosie