Blat : Separatam galbenusurile de albusuri, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu zaharul si le punem peste spuma de albusuri impreuna cu faina, mixand usor cateva secunde ; Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt ( tava rotunda ), punem compozitia niveland usor cu o lingura de lemn ; Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu aprox 20-25 minute ;Budinca de ciocolata : Punem 150 ml lapte la fiert, budinca o amestecam cu 4 linguri de zahar si 50 ml lapte rece, cand laptele da in clocot amestecam usor budinca cu laptele pana se ingroasa dupa care dam deoparte de pe foc ; Indepartam usor foaia de copt de pe blat, niveland budinca usor, cand s-a racit punem buburuzele de ciocolata si ciocolata rasa.!Se poate pune si praf de copt in blat! La mine a iesit blatul foarte pufos si bun! Se poate orna si cu ananas dar e bun si fara!