Nu este greu deloc, o sa vedeti mai jos reteta pas cu pas si sigur o sa va iasa bine !Cum facem ?Incepem prin a pregati foaia. Peste faina punem drojdia frecata cu o ligurita de zahar, un pic de sare, 2 linguri de ulei si doua linguri de otet. Framantam pana obtinem o coca moale, dar care nu ni se lipeste de mana. Daca mai este nevoie mai adaugati putina faina, pana ce aluatul se desprinde de pe maini. Impartim coca in 2 parti si o lasam sa creasca cat timp pregatim compozitia de branza.

CompozitiaRadem branza, peste ea adaugam ouale intregi, cele 2 plicuri de zahar vanilat, coaja rasa de la o lamaie si o cana de zahar.

Umplem foile cu branzaCele 2 mingi de coca le impartim iara in 2, astfel avem 4 mingiute de coca, pentru 4 foi de placinta. Punem faina pe blatul de lucru si intindem cu sucitorul o foaie subtire, ca in filmulet.

O stropim cu ulei, punem branza numai in partea de jos si apoi aducem foaia de aluat peste zona cu branza. O incretim si o invitam in tava unsa in prealabil cu ulei. Dupa ce umplem toate cele 4 foi cu branza, punem peste ele in tava 1 cutie de iaurt amestecat cu 2 oua.

Apoi punem placinta la cuptor, la foc mic, 40-50 de minute. Nu o coaceti excesiv, sa nu fie prea painoasa.

Cam asta ar fi, rezultatul este savuros si copiii o mananca inainte sa se raceasca !