Reteta asta n-am vazut-o pe niciunde. O fac de ani de zile si o fac la fel. :) Nu e cine stie ce aceasta reteta,si sunt convinsa ca mai sunt in lumea asta persoane care o fac. Dar e foarte buna. :)Punem apa la fiert intr-o oala. Cand a dat in clocot,adaugam spaghetele si le lasam sa fiarba 10 minute. Sunca o taiem felii subtiri.

Intr-o tigaie,incingem uleiul si punem sunca impreuna cu ciupercile. Adaugam peste ele sare si piper si lasam sa se prajeasca putin. Cascavalul il dam pe razatoare.

Spaghetele le scoatem intr-o strecuratoare si le spalam bine cu apa rece. Intr-un vas Jena,uns cu ketchup,punem jumatate din paste.

Peste ele adaugam jumatate din compozitia de sunca si ciuperci,jumatate din cascavalul ras si jumatate din sosul de rosii.

Punem cealalta jumatate de spaghete,restul de sunca si ciuperci,cascavalul ras si sosul de rosii. Dam la cuptor pt 20-25 de minute. Le servim fierbinti.

Sosul de rosii Eu il fac din 3-4 linguri pasta de tomate,1 lingurita zahar,sare,piper,oregano,busuioc.

Amestec cu apa sa fie de o consistenta potrivita (nici f gros,dar nici apa chioara). Pun pe foc si-l dau cateva clocote.