Foarte buna!MOD DE PREPARAREBlat: Ouale intregi se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul . Adaugam uleiul si mixam bine, la final adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu spatula de sus in jos. Punem compozitia in tava(20x30)cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 -35 min. Scoatem si lasam la racit.

Sirop: Amestecam apa cu zaharul pana se topeste si adaugam esenta de vanilieCrema: Capsunile se spala si se zdrobesc cu fruculita, punem zaharul si le punem pe foc potrivit pana se leaga ca o dulceata si lasam la racit. Cand s-au racit le pasam cu blender-ul si amestecam cu frisca batuta. Hidratam gelatina in 4 linguri de apa lasam 5 min, apoi o punem la topit pe abur si punem peste crema.

Asamblare: Blatul se taie in doua(o taietura) se insiropeaza, se pune o parte de blat jumatate de crema, blat si iarasi crema . Se da la frigider.

Se orneaza cu capsuni, ciocolata, cu ce doriti!