Un aperitiv rapid si gustosCiupercutele le curatam si luam piciorusul de la ele . Asezam ciupercile pe o tava .

Piciorusele le taiem in cubulete mici .

Curatam ceapa si usturoiul si le teiem solzisori (cubulete sau razuite) .

Intr-o tigaie la foc mic punem ulei sau unt, iar cand este incins calim ceapa, dupa 1 minut adaugam usturoiul si piciorusele de la ciuperci taiate . Stropim cu zeama de lamaie( impiedica oxidarea ciupercilor si le ajuta sa-si pastreze culoarea alba) si asezonati cu sare si piper . Lasam sa se caleasca cam 10 minute (maxim ) .

Umplem ciupercile cu aceasta compozitie (eu am pus cate o lingura plina intr-o ciuperca), asezam deasupra bucati de cascaval si cate o jumate de rosie cherry.

Incalzim cuptorul la 200 grade si punem tava la cuptor pentru 15 minute .

Sunt bune calde dar si reci