L-am denumit asa dupa forma modelului format de cele doua culori.

Desi este o compozitie de chec,am preferat sa folosesc o forma de tort cu diametrul de 20 cm.

Reteta este cat se poate de simpla,iar rezultatul a fost delicios.

Pentru inceput am tapetat forma cu hartie de copt,punand o bucata pe fundul formei si lipind o fasie pe peretii formei.

Am mixat ouale cu un praf de sare si zaharul pana ce acesta s-a topit,apoi am adaugat laptele amestecat cu uleiul si am amestecat cu un tel,deoarece compozitia devine destul de lichida.

Am adaugat aromele si am impartit compozitia in doua(eu nu am reusit sa fac cantitati egale,cea alba fiind mai multa).175 g faina le-am amestecat cu jumatate din praful de copt si am amestecat cu jumatate din compozitie.

Celelalte 145 g faina le-am amestecat cu restul prafului de copt si cacaoa si le-am pus peste cealalata jumatate de compozitie.

Am obtinut astfel o compozitie de culoare alba si una de culoare maro.

Am pus fiecare din cele doua compozitii in cate un pos dar puteti folosi si un polonic mai mic,e destul de greu de lucrat cu posul.

Am pus prima data compozitie alba in mijlocul formei de copt,apoi am pus compozitia cu cacao,iarasi alba si tot asa pana am terminat toata compozitia.

Am pus la cuptor la 180 de grade pentru 50 de minute.

Mie mi s-a parut ca s-a copt foarte greu dar totusi a ramas foarte pufos.

Este util sa verificati cu o scobitoare sau un bat de frigaruie cand este copt.

Am lasat sa se raceasca pe un gratar si am pudrat cu zahar.