Reteta propusa de Ela68 aici http://www.retete/retete/chec-sylvia-57939.html doar ca nu am pus zeama de portocala (nu imi place zeama de portocala la prajituri ), iar miezul de nuca l-am taiat si l-am pus deasupra.

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga zaharul cate putin si zaharul vanilinat si se amestecapana se intaresc ca o bezea.

Se adauga uleiul si se amesteca.

Separat se bat galbenusurile cu un praf de sare.

Peste albusuri se incorporeaza amestecul de galbenusuri si se amesteca cu o lingura pentru a se omogeniza.

Se adauga faina treptat si se amesteca.

Aproximativ jumatate de compozitie se pune in alt bol si se amesteca cu 2 lingurite de cacao.

Se unge vasul mare al Multicooker cu putin ulei.

Se pune un strat de compozitie alba, un strat de compozitie cu cacao. Deasupra se pune miezul de nuca taiat.

Se inchide capacul multicookerului, se selecteaza BAKE la temperatura de150 de grade si un timp 45 de minute si se apasa butonul START.

Dupa finalizare se deconecteaza aparatul de la sursa de curent. Se lasa checul in vasul aparatului pana se mai raceste, apoi se scoate si se portioneaza.

In primele 30-35 de minute este bine nu deschidem capacul pentru a nu se lasa compozitia.