Sper sa va placa si voua asa cum pe noi ne-a incantat!! :)Blat 1-2 : Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu zaharul .

Galbenusurile le amestecam cu faina si praful de copt, amestecand bine de jos in sus dupa care turnam peste albusurile batute, mixand usor cateva secunde. Egalam compozitia in doua boluri diferite, intr-una din ele adaugam jumatate de lingura de cafea si amestecam .

Luam o tava de cuptor pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina ; Luam compozitia in care am adaugat cafea si turnam in tava, niveland usor cu o paleta de lemn ; Dam la cuptorul preincalzit cca 30 de minute la foc mic.

In acest fel continuam si cu blatul urmator.

Cand blaturile sunt gata, le taiem fiecare in 2 pe lung!Crema de ciocolata : Batem frisca spuma tare ; Intr-o cratita adaugam untul si dam la foc mic, adaugam si ciocolata pe care am rupt-o bucati si amestecam continuu pana aceasta s-a topit ; Dam la congelator 5-6 minute pana se raceste ; Dupa care amestecam crema de ciocolata cu frisca si mixam cateva minute.

Glazura : Luam o cratita in care adaugam margarina si ciocolata rupta bucatele, dam la foc mic, amestecand continuu pana ciocolata s-a topit si lasam la racit.

Pregatire : Luam o jumatate din blatul cu cafea si il ungem cu 1-2 linguri din crema de ciocolata, punem o jumatate de blat simplu, ungem cu crema, punem iar jumatate din blat cu cafea , ungem cu crema, punem si ultimul blat peste care turnam glazura de ciocolata . Ornam cu frisca la tub si bomboane colorate.