Incepem cu clatirea legumelor ;Curatam cartofii de coaja si taiem rondele ;Ardeiul il tocam marunt ;Carnatul il taiem feliute ;Rosia o taiem in doua si feliute ;Fasolea o clatim bine ; Rupem coziile si rupem din nou in 3 fiecare ;Carnea de iepure o clatim, taiem bucatele medii ; Punem intr-o oala carnea peste care adaugam cca 2-3 litri de apa si dam la fiert la foc potrivit cca 60 de minute ; Adaugam fasolea ; Cand aceasta a fiert adaugam cartofii ;Facem prajeala din : Carnat, ardei, rosie si putin ulei . Dam la incins o tigaie cu cca 1 lingura de ulei, punem carnatul si legumele la prajit, amestecam continuu, lasam aprox 5-10 minute dupa care turnam in oala ;Lasam pana cand cartofii si ardeiul sunt fierte ; Cand acestea au fiert, condimentam cu sare , piper , vegeta ( dupa gust ) mai lasam putin si luam de pe foc!Pofta buna!