Stiu, stiu de aniversare oricine face un tort . Eu nu, ca dulciuri, pauza . La noi in casa rar este zi fara ciorba/ supa . La asta ma pricep, asta ofer . Da, si mai stiu ca sunt cei ce o sa spuna ca nu stiu sa fac ciorba de burta . Dar acesta este farmecul, sa combini cum doresti si cum poti, cu ce ai, doar tu esti regina bucatariei tale . Si mai vreau sa va spun ca ma bucur ca suntem toti impreuna Bucatarasi destoinici cu zambetul pe buze . Si... Va iubesc ca sarea-n bucate !!!Curatati si spalati legumele .

Puneti la fiert in 3-4 l apa morcovul, telina, ardeiul si ceapa tocate cuburi .

In acelasi timp sarati si puneti foaia de dafin, caciulia de usturoi si piperul boabe .

Cand morcovul este pe jumatate fiert adugati fasiile de burta fiarta .

Intr-un bol mare amestecati smantana, oul intreg, mustarul, hreanul, curcuma si zeama de lamaie .

Trageti la o parte oala de pe focDiluati amestecul cu smantana turnand treptat zeama calda din ciorba .

Acest amestec il adugati in ciorba, incet, omogenizand atent .

Stropiti ciorba cu putin ulei de masline .

Puneti in ciorba ardeii iuti taiati rondele si mai dati la fiert cateva minute .

Dregeti gustul cu sare si daca va place mai acru cu otet de pe ardei iuti conservati . Pofta buna !!!!!Nu se intampla nimic daca puneti oul intreg, doar trebuie amestecat bine cu smantana si treptat cu zeama calduta . Adaugati curcuma la preparate, da o placuta culoare galbuie,in cantitate mica [ un varf de cutit] nu influenteaza gustul mancarii si este foarte benefica pentru digestie si sanatate . Ciorba de burta este mai gustoasa a doua zi cand gusturile si aromele s-au intrepatruns .