Nu puteam sa plec la culcare fara sa va las reteta la placinta asta...nu de alta dar ma gandesc ca poate ati uitat-o:))))Ouale intregi se mixeaza pentru cateva secunde cu un praf de sare. Se adauga apoi 5 linguri zahar brut si se continua mixarea pana ouale isi tripleaza volumul si se tin de tel. Branzica de vaci(eu am folosit branzica atunci facuta din lapte de tzara) se pasireaza sau se zdrobeste bine cu furculita. Smantana se amesteca cu grisul si se lasa in asteptare 30 minute. Dupa expirarea timpului, se adauga peste smantana si gris, branza, vanilia si se amesteca bine ingredientele. Se incorporeaza cu ouale mixate. Compozitia se pune intr-o tava unsa bine cu unt, se niveleaza, se presara deasupra inca o lingura de zahar brut si se da la cuptorul incins la 160-170 grade pentru 30 minute, pana compozitia nu mai tremura si este rumenita. Lasati sa se raceasca, portionati si serviti cu smantana, miere sau dulceata. Sa va fie de bine!!placinta se poate pudra pe deasupra cu zahar pudra se pot adauga in compozitie stafide sau alte fructe uscate sau confiate