Este o reteta pe care o fac atunci cand postim, insa nu neaparat.

Este simpla, usoara, satioasa si foarte gustoasa, va invit sa o incercati!In functie de persoanele care sunt la masa puneti soia in apa fierbinte cu sare si lasati sa dea doua trei colocote.

Intr-o oala se pune apa la fiert, cu un praf de sare, cand apa da in clocot se pun si pastele, lasandu-se in functie de timpul de fierbere notat pe ambalaj.

Soia, in cazul in care nu este din acela cubulete mici, se scurge de apa si se taie mai marunt. Intr-o tigaie se pun cateva picaturi de ulei, iar cand este incins se adauga soia care se lasa pana capata un pic de crusta. Apoi adaugam sucul de rosii, piperul, sarea si oregano. Daca sucul este mai gros se adauga o jumatate de cana de apa si se lasa pana sosul scade.

La sfarsit, se pune putin patrunjel.

Dupa ce pastele au fost scurse, le punem peste compozitia din tigaie, lasam 3-4 minute si apoi...pofta mare!patrunjelul este facultativ in cazul in care nu faceti reteta tinand cont de post, se adauga din plin parmezan