Ardei,ton,ciuperci....toate ingrediente absolut delicioase. Ideali pentru cina !!!Jumatatile de ardei le curatam se seminte si nervuri, le spalam si le lasam sa se scurga bine de apa . Intre timp punem ulei de masline intr-o tigaie si punem cateii de usturoi curatati de coaja.

Lasam la foc iute 2-3 minute ( astfel uleiul va lua aroma usturoiului ). Adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile scurse de uleiul din conserva.

Lasam la foc potrivit sa se caleasca impreuna amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn .

Adaugam apoi tonul ( la fel, scurs de uleiul din conserva ) si amestecam .

Lasam la foc potrivit 10 minute.

Punem orezul in tigaia cu ciuperci si ton,adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand cu spatula de lemn .

Potrivim de sare si piper .

Cand orezul e aproape fiert adaugam sucul de rosii si amestecam usor .

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam jumatatile de ardei . Umplem ardeii cu compozitia din tigaie .

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 20-25 minute ( pana ce ardeii s-au rumenit frumos la suprafata).

Se servesc calzi cu iaurt grecesc .

Pofta buna !