va invit la o prajitura delicioasa... Duminica frumoasa, dragilor! >:d-punem mierea,untul, zaharul si laptele la foc mic intr-o craticioara pana obtinem un amestec lichid;-lasam putin la racorit, apoi turnam acest amestec pesterestul ingredientelelor: cacaco, zahar vanilat, oua,faina,praf de copt;-amestecam toate ingredientele,obtinem un aluat elastic pe care-l impartim in 4;-preincalzim cuptorul la 170 grade;-fiecare foaie se intinde pe masa de lucru infainata, se aseaza pe dosul tavii unse cu ulei, apoi se impunge cu furculita din loc in loc si se da la cuptor pentru 7 minute;-procedam la fel si cu celelalte 3 foi, le lasam apoi la racorit si trecem la prepararea cremei;-scoatem semintele rodiei si le lasam la scurs intr-o strecuratoare;-laptele se pune intr-o craticioara la foc mic, impreuna cu zaharul si plicul de zahar vanilat;-diluam amidonul in 100 ml apa rece, cand laptele atinge punctul de fierbere turnam amidonul dozolvat si amestecam in continuu sa nu se formeze cocoloase;-presaram si grisul in ploaie, fierbem crema cca 7 minute la foc mic pana obtinem consistenta unei budinci;-dam crema deoparte, o lasam la racorit, amestecam din cand in cand sa nu se formeze crusta;-adaugam untul, mixam apoi crema sa devina spumoasa;-peste crema rezultata adaugam semintele de rodie,amestecam bine cu o lingura, apoi incepen sa asamblam prajitura;-punem o foaie pe un tocator mare de lemn,un strat de crema,alta foaie, din nou crema si tot asa pana la ultima foaie care va ramane neunsa cu crema;-peste prajitura asamblata asezam o tava peste care asezam o greutate de cca 3-4 kg si lasam peste noapte sa se preseze prajitura;-topim ciocolata in lapte la foc mic,apoi o turnam fierbinete peste prajitura si nivelam glazura pe toata suprafata foii superioare;-presaram bombonele colorate si lasam la racit cel putin 2 ore, sa se intareasca complet glazura;-portionam si servim.

Pofta buna!foile si crema se prepara cu o zi inainte se lasa prajitura peste noapte pentru ca foile sa se fragezeasca in vederea portionarii