Dupa ce retete, a postat reteta Ionelei, imediat am intrat la treaba:D, doar ca ajunsa la ingredientul principal, pudra de cacao, mi-am dat seama ca de data asta e lipsa din bucataria Zmeilor, asa ca am gasit un inlocuitor tare fain, pudra de roscove, ce am achizitionat-o fara nici un fel de scop:D ci doar asa, ca sa fie prezenta in dulapul cu mirodenii Panacris ;) Ei, acum dupa ce am experimentat, nu va lipsi din dulapiorul fermecat :D :))Se scoate de la naftalina mixer-ul din dotare ;) In cazul meu, mixerul e acompaniat de un suport cu vas rotativ ;) Ouale se bat energic cu zaharul cca. 5 minute, apoi se adauga uleiul, laptele si zaharul vanilinat. Dupa ce s-au omogenizat ingredientele se schimba paletele de mixare (spre rusinea mea, am descoperit asta acu vreo 3 luni :D eu omoram mixer-ul cu paletele normale :d :)) Concluzie, mereu avem ceva de invatat ;) Asa, sa revin ;) Dupa ce s-au omogenizat toate ingredientele se adauga faina, amestecata intre timp cu praful de copt, ametecandu-se usor pana ce se omogenizeaza ;) Aluatul obtinut se toarna in tavile de chec tapetate cu foaie de pergament, cca trei sfert din compozitie. Restul compozitiei se amesteca cu pudra de roscove, inlocuitorul pudrei de cacao ;) Aceasta se toarna artistic peste compozitia de baza ;) Chec-urile obtinute se dau la copt, in cuptorul preincins, cca. 45 de minute la foc mediu ;) Spor si pofta buna! ;)