Multe personae fac ciulamaua cu ciuperci sau cu pui )carnita sau pipote); mie imi place sa o fac si cu pui si cu ciuperci :)Pulpele de pui le spalam si le punem la fiert in 2,5 l apa rece; dupa ce spumam, adaugam legumele intregi(morcovul, pastarnacul, patrunjelul si ceapa ); punem si putina sare ca sa prinda gust.

Lasam la fiert pana se patrunde bine carnea si scade putin zeama.

Ciupercile le curatam de pielite si le feliem.

Incingem untul intro tigaie si punem ciupercile; lasam pe foc pana se inmoaie putin; zeama care se lasa de la ele nu trebuie sa scada. Presaram si peste ele putina sare.

Punem uleiul intro cratita, il incingem putin si apoi adaugam faina; amestecam bine si prajim putin,apoi stingem cu laptele si cu supa pana obtinem consistenta unei smantani.

Punem ciupercile cu tot cu zeama lasata si amestecam bine, apoi punem carnita desfacuta in franjuri.

Piperam, adaugam si cele 2 lingurite de Maggi si daca mai este cazul mai punem sare.

Lasam pe foc cateva clocote - vreo 5-10 minute maxim.

La final punem marar proaspat tocat si servim cu mamaliguta sau fara.