by Andreea (andreeachinesefood)Dupa ce incingem cuptorul si tapetam o tava cu hartie de copt, mixam bine albusurile. Adaugam jumatate din cantitatea de zahar, esentele si uleiul, apoi mixam in continuare. Adaugam si restul de zahar, si faina amestecata cu amidonul.

Amestecam bine, dupa care incorporam si apa. Luam cate o lingura de compozitie si turnam in tava, pe hartia de copt. Nivelam cu spatele lingurii compozitia pana obtinem un cerc cu diametrul de cca 5 cm.

Dam tava la cuptor, pentru 5 minute, sau pana incep sa se maroneasca marginile cercurilor. Am lucrat, dupa cum spune Andreea, cu cate doua cercuri , deoarece se intaresc repede. Dezlipim un cerculet, cat este inca fierbinte, cu o spatula sau un cutit, il intoarcem pe partea care a stat lipita de hartia de copt, asezam pe mijloc ravasul indoit in doua si unim marginile fursecului, apasand, sa se lipeasca. Mulam fursecul pe marginea canii, cateva secunde. Continuam cu restul de aluat; fursecurile obtinute le asezam in cescute, cu deschizatura in jos, ca sa nu se dezlipeasca. Cand s-au uscat le transferam pe farfurie.

Devin mai crocante cu cat se pastreaza mai mult (inchise in cutii de metal).