aveam o cutie de lapte praf pentru copii care trebuia folosita...ciocolata a iesit putin mai moale pentru ca laptele praf era foarte fin si nu a absorbit siropul decat foarte greu...gustul insa... a fost bunPunem intr-o craticioara,la foc mic,apa cu yaharul si amestecam din cand in cand,pana se inroasa siropul,cam 15minute.

Oprim focul si punem treptat bucati de unt,amestecand contiunuu pana se topeste untul.

Punem esenta de rom dupa gust.

Cu vreo ora inainte,punem la inmuita stafidele in fiola de rom si goji in putina apa calda.

Rupem caju,nuca sau ce vrem sa punem in ciocolata.

Amestecam laptele praf cu cacaoa,apoi turnam siropul si amestecam energic.

Incorpram apoi stafidele si goji bine stoarse,nucile si omogeniyam.

Punem esenta de cafea.

Punem intr+o forma si dam la rece cateva ore.

Taiem cu un cutit trecut prin apa rece.