Chiar nu stiam ce denumire sa le pun,deoarece am vrut sa fac niste ciupercute in forma din aia de pe vremea bunicii,ceva n-a functionat si doar nu eram sa arunc bunatate de compozitie..asa ca din ciupercute le-am transformat,adica le-am copt in diverse forme de silicon,le-am facut baie in glazura si le-am tras niste crema de ciocolata deasupra si ornamente colorate....cam asta-i povestea,nimic nu se pierde totul se recicleaza si transforma....

Aluat : Ouale cu zaharul le mixam bine,adaugam uleiul ca la maioneza,apoi laptele si amoniacul stins cu zeama de lamaie.

La final adaugam faina,obtinem un aluat mai moale,il punem in forme cu lingurita.

Am folosit diverse forme de briose.

Am uns formele,am pus cu lingurita aluat,umplem doar pe jumatate formele,pentru ca ele cresc.

Dam formele la cuptorul preincalzit,sunt gata cand incep sa se rumeneasca si se desprind dupa margini.

Glazura :Amestecam zaharul,cacaoa,laptele si le punem la fiert,cand incepe sa se ingroase,tragem de pe foc si adaugam margarina,amestecam pana se topeste margarina.

Crema de ciocolata : Ciocolata maruntita impreuna cu frisca lichida pe foc pana se topeste,avem grija sa nu lasam sa dea in fiert.

Lasam la racit.

Trecem briosele prin glazura inca calduta,nu le tinem mult ca sa nu se sfarame,doar cat sa-si traga glazura si-n interior.

Deasupra punem crema de ciocolata si presaram decor colorat. Cam asta-i treaba....