Incalzim apa cat sa putem tine un deget in ea . Punem zaharul, sarea , uleiul de masline si drojdia, amestecam si lasam 5 minute . Cernem faina intr-un castron, facem o adancitura la mijloc si punem apa . Amestecam pana obtinem un aluat elastic, care nu se lipeste de maini, pe care il lasam sa creasca la cald pana isi dubleaza volumul .

Daca mai este nevoie mai punem utina faina .

Curatam vanata si o taiem cubulete .

La fel procedam si cu ardeiul kapia si rosiile .

Intr-o tigaie punem cuburile de vanata si ardei gras la calit in uleiul de masline .

Le lasam la foc iute cateva minute, pana incep sa se inmoaie usor apoi adaugam cuburile de rosii .

Presaram sare, piper si oregano dupa gust . Mai lasam 2-3 minute, apoi dam tigaia sa se raceasca .

Oprim putina mozzarella pentru presarat deasupra, iar restul o taiem cuburi si o amestecam cu legumele racorite .

Intindem aluatul pe fundul unei tavi si putin pe pereti .

Punem umplutura, presaram mozzarella pastrata sfaramata .

Dam tava la cuptor la foc mare pentru 15-20 de minute .