Sunt foarte simplu de preparat . Mie imi place sa le servesc la supa limpede de pui, cocos, ce o fi .

Foietajul de placinta se dezgheata treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider . Carnatul chorizo se taie felii subtiri . Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici . Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ], se taseaza usor si se aseaza steluta mai mica .

Sarati . Se unge cu ajutorul unei pensule [ eu am de silicon ]fiecare steluta cu putin lapte si se presara cu susan . Coaceti stelutele intr-o tava la cuptorul preincalzit pana cand acestea incep sa se rumeneasca [15-20 min .]. Timpul coacere difera la fiecare cuptor in parte . Eu am renuntat la cascaval si la ungerea cu ou, oricum calorii sunt suficiente .

Daca nu aveti pensula folositi o bucatica de servetel impaturita pe care o imbibati in lapte sau ou .