Se face intr-o tava mare de cuptor sau de 30x34 cm.

Blat: Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si se bat in continuare.

Se pun galbenusurile, faina esenta de vanilie, coaja de lamaie, cacao, praf de copt si se amesteca de jos in sus(usor sa nu se lase aluatul). Se coace cam 20 minute sau pana este gata.

Crema: Se pune la fiert laptele. Se parat se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilinat, faina, amidon, esenta vanilie. Cand laptele fierbe se toarna din amestec incet si amestecati repede .

Se fierbe 10 minute,amestecand in tot acest timp.

Dupa ce s-a racit blatul se decupeaza o inima din hartie de copt,de marimea tavii. Se decupeaza, se unge cu putina crema si se aseaza bananele, taiate rondele.

Se pune restul de crema ( dar nu toata,sa mai ramana 5-6 lg)si se aseaza mandarinele din compot.

Am pus in doua boluri resturile de aluat cu 3 lg crema ( la fiecare bol) si 1 banana (la ambele boluri)