Mixeaza spuma untul impreuna cu zaharul pudra.

Ciocolata topeste-o impreuna cu laptele si cacaua intr-un ibric, apoi raceste-o bine si adaug-o peste unt.

Mixeaza doua minute apoi adauga ouale, unul cate unul, si mixeaza dupa fiecare.

La final adauga faina amestecata cu praful de copt, o lingurita esenta de rom si sarea si omogenizeaza usor.

Pregateste o tava de aprox 20/25 cm, tapeteaz-o cu hartie pentru copt si toarna compozitia.

Pune intr-un bol branza de vaci, oul, zaharul si smantana, coaja rasa de lamaie, baga blenderul si paseaza doua minute.

Adauga grisul si omogenizeaza.

Ia din compozitia de branza, lingura cu lingura, si pune in tava peste compozitia cu ciocolata.

Cu ajutorul unei furculite da prajiturii un aspect marmorat incorporand partial cele doua compozitii.

Baga tava in cuptoul preincalzit si coace prajitura la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.

Cand s-a racit portioneaz-o in cuburi.

Piticul meu a mancat din start 5 bucati