O minunatie de tarta, rapida, ieftina si gustoasa;) ce se cere repetata ;)Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga untul la temperatura camerei, se framanta aluatul pana se inglobeaza toate ingredientele. Se unge o forma de tarta, (cu diametrul 26 cm), cu putin unt sau se tapeteaza cu foaie de pergament, se da tarta la copt la 200 g in cuptorul electric sau la treapta 3 in cel cu gaz, cca. 12-15 minute, se scoate din cuptor dupa ce a trecut testul scobitorii si se lasa la racit. Pentru crema se prepara budinca conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se toarna in tarta racita. Fructele din conserva si cele proaspete se aseaza dupa preferinta voastra. Gelatina se dizolva in sucul ramas de la conserva de ananas, se adauga 2-3 linguri de zahar si se pune la fiert, dupa primul clocot se da deoparte, lasandu-se la racorit. Se adauga peste fructele din tarta incepand din mjiloc spre exterior. Tarta se da la rece ptr minim 3 ore, cel mai indicat ar fi pana a doua zi. Spor si pofta buna!