O mancare usoara si sanatoasa, iar pentru iubitorii de peste este cu atat mai buna.

Pentru alegerea pestelul normal folosim peste congelat, oceanic (sa fie fara oase). Eu am folosit red fish congelat dar puteti folosi si alt fel de peste bun pentru fiert.

Il punem intr-o oala cu apa la fiert cu cateva boabe de piper, sare si cateva crengute de coriandru proaspat. Coriandrul proaspat este deosebit de bun la preparatele din peste mai ales, si eu personal il folosesc mult. Deci punem pestele la fiert si punem cativa stropi de ulei de masline in apa. Dupa 10 minute de fiert dam deoparte, scoatem pestele si il portionam in bucati nu prea mici. Apa o pastram.

Pregatim orezul: in cratita punem ceapa tocata fin cu uleiul de masline si prajim putin la foc mic, pana se inmoaie ceapa. Apoi adaugam legumele mexicane congelate, amestecam putin si punem orezul.

Turnam apa de pe peste in care am dizolvat si concentratul de peste in cub. lasam sa fiarba la foc mic, acoperit. Cand e aproape gata punem buchetelele de brocoli si pestele. Mai lasam cca 5-7 minute, pana se inmoaie putin broccoli. La final gustam de sare, piper si tocam coriandru proaspat tocat. Servim alturi de salate dupa preferinta si vin alb, verde sau roze.