Pentru ca tot am primit drept premiu dulce natural Green Sugar (Multumesc Bucataras) am zis sa-l si folosesc, preparand acest tort delicios, fara nici o diferenta de gust, dar cel mai important 0 calorii si 0 indice glicemic! Asadar, se poate folosi cu incredere Green Sugar, fara teama de a modifica in vreun fel preparatul, ca si gust! P.

S.: Singura problema e ca am facut tortul prea mic! :DBlatul: Se mixeaza ouale, praful de sare si Green Sugar la viteza mare pentru cca 20 de minute, pana isi tripleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se incorporeaza in crema de oua in doua reprize, amestecand usor pana la omogenizare. Se toarna compozitia intr-o forma de tort (diametrul de 18 cm) unsa si tapetata cu unt. Se da la cuptor la 180 de grade pentru 25-30 minute. Se face testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca.

Crema: Crema de branza se amesteca bine cu Green Sugar, pana ce acesta se topeste si esenta de vanilie. Capsunile se spala, se curata de codite si se taie bucatele. Se opreste din crema de branza in jur de 3 linguri, restul se amesteca cu capsunile.

Dupa ce s-a racit blatul, se taie in doua. O parte se aseaza pe un platou, se pune toata crema cu capsuni, se niveleaza apoi se pune al doilea blat. Se unge cu crema pastrata si se decoreaza cu capsuni. Simplu, dar foarte bun!Pofta buna!Pt coacerea blatului am folosit o forma de silicon cu diametrul de 18 cm. Blatul astfel preparat nu necesita insiropare.