Ce poate fi mai bun decat un desert cu calorii mai putine? Ei bine, cu ajutorul lui Green Sugar, se poate obtine un astfel de desert deoarece Green Sugar nu are nicio calorie.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Pentru 3 foi:Toate ingredientele se amesteca, dar faina se pune doar cat sa iasa o coca moale. Apoi, se pune faina pe masa de lucru, se toarna coca moale peste ea si se framanta pana cand devine buna de intins (nu trebuie sa fie foarte tare). Se imparte coca in trei parti egale. Se unge dosul tavii cu ulei si se intinde prima foaie cu ajutorul sucitorului, lipindu-se bine pe margini. Se baga tava la cuptor pana cand foaia se rumeneste frumos. Se procedeaza la fel cu celelalte doua foi.

Pentru crema:Se amesteca toate ingredientele cu mixerul, exceptie facand margarina, care se adauga la sfarsit, taiata in bucatele. Se pun toate la foc, intr-o cratita, amestecand continuu pana cand crema se ingroasa. Se lasa la racit, amestecandu-se din cand in cand.

Asamblare: foaie + crema + foaie + crema + foaie + zahar pudraPrajitura se poate prepara si cu zahar normal: 7 linguri de zahar la foi si 10 linguri de zahar la crema.