O reteta de dobos un pic schimbata de mine,am ornat cu niste capsuni si nu cu zahar caramel.

Pentru blat : 10 albusuri se bat spuma tare cu un varf de sare, ca mai apoi se adauga treptat cate 2 linguri de zahar.

Cand bezeaua e tare se adauga cele 10 galbenusuri ramase,praful de copt stins cu zeama de lamaie,se incorporeaza si cele 10 linguri de faina. Se coc 10 foi pe dosul tavii si se lasa la racit.

Crema : 5 oua intregi se mixeaza cu 100 g zahar si se pun pe aburi, cand e aproape gata se pun 2 ciocolati Milka de lapte .

Cand s-a racit se mixeaza 1 Rama si treptat se adauga din crema racita. Se adauga de si finetti dupa gust.

Asamblare : Se ung foile cu crema si se imbraca tot din cantitatea de crema ramasa.

Se poate orna cu zahar caramel sau cu capsuni. ;)Crema fiarta pe aburi e gata atunci cand crema se lipeste de peretii vasului. 3-4 linguri de finetti in crema ii da acesteia o consistenta mai usoara.