Sunt foarte bune....crocante cu fistic caramelizatFrecam untul cu 150 gr de zahar, adaugam ouale batute si amestecam.

Punem vasul pe baie de aburi si frecam pana cand se formeaza o crema spumoasa. Adaugam stafidele si rezervam.

Cu zaharul ramas facem un caramel.

Cand caramelul este bine colorat adaugam fisticul si amestecam .

Se toarna apoi crema si amestecam energic pentru a nu se intari caramelul.

Punem pe foc mic si amestecam incet pana cand zaharul intarit se va topi si vom obtinem o compozitie omogena.

Punem compozitia calda pe prima foaie de napolitana, intindem bine pe toata suprafata. Punem a doua foaie si presam un pic pe toata suprafata. Punem peste prajitura o greutate si dam la rece cateva ore. O portionam - spalam cutitul cu apa calda dupa fiecare taiere. Daca nu le faceti cu o ocazie speciala puteti congela o parte. Cand le veti sorti vor fi la fel de bune.

Pofta buna!!cand o portionam - spalam cutitul cu apa calda dupa fiecare taiere. puteti congela o parte