Detalii Paine de casa cu busuioc si masline naturale
De cand ai facut prima data paine de casa poti spune ca te-ai indragostit. Singurul impediment care sta intre tine si aceasta minunatie este timpul. De indata ce-l pui la locul lui si constientizezi ca nu trebuie sa-ti desfasori neaparat viata pe fast forward ca sa fii fericit, te poti dedica si activitatilor de acest gen. Sper sa faci reteta pe care ti-o prezint mai jos. Te va impresiona cu adevarat !Cerneti ambele tipuri de faina si amestecati-le intr-un bol incapator; Dizolvati drojdia in apa calduta, adaugati zaharul si amestecati bine lasati-o cca 10 min la temperatura camerei; Scoateti samburii maslinelor si tocati-le marunt; Tocati frunzele de busuioc; Adaugati compozitia lichida impreuna cu cele doua tipuri de ulei in vasul malaxorului (puteti framanta aceasta paine si de mana - tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incorporati treptat ingredientele lichide peste cele solide); Montati carligul sau dispozitivul pentru plamadit si porniti aparatul pe viteza mica si incepeti sa adaugati faina treptat; Adaugati apoi maslinele si busuiocul tocat; Framantati cca 8 min (2 minute pe viteza mica, 6 min pe viteza medie); Pudrati coca cu putina faina si asezati-o intr-un bol incapator, acoperita cu un prosop, la caldura pentru a se dospi; Lasati-o cca 60 min; Odata dospita, pudrati-o cu putina faina si modelati-o in 2 cantitati egale; Asezati-le intr-o tava, pe hartie de copt, cu o distanta considerabila intre ele; Crestati-le usor cu un cutit si ungeti-le cu galbenusurile de ou; Adaugati seminte de susan, seminte de in si sare de Himalaya pe deasupra; Introduceti-le in cuptorul incins in prealabil la 190 de grade pentru 40-45 min; Faceti testul cu scobitoarea sa vedeti daca sunt coapte; Lasati-le la odihnit pe un tocator de lemn, acoperite cu un prosop, pentru cca 2-3 ore inainte de a le taia; Pofta buna !