Dupa cum ii spune si numele,este o negresa delicioasa,moale,pufoasa,ciocolatoasa,umeda.

Gustul pregnant de ciocolata este asezonat de marshmallow,topite deasupra,cu aroma de vanilie.

Acestor arome li se adauga menta,irezistibila,care ofera un gust racoritor prajiturii.

Untul si ciocolata se taie cuburi si se topesc impreuna la bain marie.

Se lasa sa se racoreasca. Menta se zdrobeste cu blenderul, foarte fin apoi se adauga uleiul. Dupa ce s-a omogenizat se incorporeaza in compozitia de unt si ciocolata. Se adauga ouale intregi si zaharul si se mixeaza in continuare. La urma se adauga faina si cacao amestecate cu praful de copt. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul dinainte incins. Dupa 20 de minute se scoate tava din cuptor si se presara deasupra marshmallow. Se mai da 10 min la cuptor pana acestea se topesc si prind o crusta galbuie deasupra. Dupa ce s-a racit, se portioneaza cu un cutit ud.

Se serveste simpla sau cu inghetata de vanilie si fructe.