Cand framant aluat de paine iau o bucata si o pun in congelator.

Astfel am la indemana aluat de pizza cand am nevoie;) Asa am facut si de data aceasta.

Lasa aluatul la decongelat.

Pregateste ingredientele pentru umplutura.

Rade cascavalul pe razatoarea mica.

Taie grosier prosciutto.

Ciupercile taiate grosier.

Taie ardeiul julien.

Scoate porumbul din conserva si lasa-l la scurs.

Intinde aluatul sub forma ovala,cat de cat;)Unge aluatul cu ketchup.

Presara pe aluat celelalte ingrediente,toate pe o singura jumatate.

Deasupra presara cascaval .

Acopera cu blatul care nu are ingrediente pe el. Apasa marginile usor,pentru a nu iesi compozitia.

Pune pizza intr-o tava tapetata cu folie de copt.

Da tava la cuptorul preincalzit la 160 grade pana se rumeneste .

Cu 5 minute inainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si presara cascaval peste aluat.

Serveste dupa dorinta cu sau fara kethup. Unge blatul cu kethup