A-nceput sa-mi placa sa fac briose, mai ales acum ca mi-am achizitionat forme de silicon. Inainte aveam o tava si puneam hartie in ea, dar nu eram multumita de cum ieseau briosele, mai ales pentru ca se lipea hartia prea tare de ele. Asa ca am aruncat tava si am cumparat forme de silicon. Vi le recomand si voua.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga laptele, uleiul, ciupercile clatite si scurse, cascavalul dat pe razatoarea mare si sarea.

Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se pune peste compozitia lichida si se omogenizeaza.

Salamul se taie cubulete si se prajeste, apoi se pune in castronul cu aluat si se incorporeaza.

Formele de briose se ung cu ulei, se umplu cu compozitia rezultata si peste ele se presara cascavalul, ciupercile si salamul pastrate pentru decor. Apoi se aseaza intr-o tava si se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!