Putine unitati de cazare din Delta Dunarii ofera pachete turistice de Sfantul Valentin, atunci cand se sarbatoreste Ziua indragostitilor, a declarat, pentru AGERPRES, presedintele Asociatiei Patronatului in Turismul din Delta Dunarii (APTDD), Daniel Ilusca.

In Delta, in perioada februarie-aprilie, toata lumea se pregateste pentru deschiderea sezonului. Putine pensiuni sunt deschise si au pachete de Ziua Indragostitilor, iar cele care sunt in aceasta situatie sunt ale localnicilor, a afirmat presedintele Ilusca.

Unul din putinele resorturi din Delta deschis in aceasta perioada are un grad de ocupare de 30% pentru acest sfarsit de saptamana, potrivit reprezentantei hotelului, Andrada Popovici.

Cererile pentru pachetele de Ziua Indragostitilor au inceput inca de acum doua luni, iar acum gradul de ocupare pentru Valentines Day este de 30%. In continuare, insa, exista cerere pentru acest pachet, a mentionat directorul de comunicare al resortului, Andrada Popovici.

Pachetul oferit de Ziua Indragostitilor in Delta include doua cine romantice, mic dejun, acces nelimitat la Centrul SPA, consultant personal, o reducere de 30% pentru masaje si preparatele de cinci stele semnate de chefi bucatari renumiti la nivel national si international.

Pretul pachetului porneste de la 131 de euro si difera in functie de tipul de camera ales, dar si de activitatile extra pe care indragostitii le prefera.

Hotelul din satul Crisan le ofera si excursii in Delta cu barci incalzite, plimbare cu caiac-canoe, precum si excursii si birdwatching. AGERPRES / (A, AS - autor: Luisiana Bigea, editor: Marius Fratila, editor online: Ada Vilceanu)