Suspendarea partiala sau integrala a cursurilor in mai multe unitati de invatamant din tara din cauza gripei afecteaza, in prezent, 3.839 de elevi, a anuntat, joi, Ministerul Educatiei si Cercetarii, care a precizat ca aceasta cifra nu reprezinta numarul copiilor bolnavi.

Cursurile sunt inchise partial sau integral in Bucuresti si 17 judete. !function(e,i,n,s){var t=InfogramEmbeds,d=e.getElementsByTagName(script)[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement(script);o.async=1,o.id=n,o.src=https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js,d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,infogram-async);Astfel, in judetul Arges - o unitate de invatamant este inchisa partial, in judetul Brasov sunt 15 inchise partial, in Bucuresti - 49 inchise partial, in judetul Calarasi - una inchisa partial, in judetul Cluj - 10 unitati inchise partial, in judetul Constanta - cinci inchise partial, in judetul Dambovita - doua inchise partial, in judetul Ialomita - o unitate inchisa partial, in judetul Iasi - una inchisa partial, in judetul Ilfov - patru inchise partial, in judetul Maramures - doua inchise partial, in judetul Mures - una inchisa integral.

In judetul Olt este o unitate de invatamant inchisa partial, in judetul Salaj - patru inchise partial, in judetul Sibiu - doua inchise partial, in judetul Suceava - sase inchise partial, in judetul Teleorman - una inchisa partial, in judetul Timis una inchisa partial. AGERPRES/(AS - autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin, editor online: Andreea Lazaroiu)